Ordinul nr. 3818/2019 din 10 Ianuarie 2020 – BVC

Având în vedere prevederile art. 5 din Ordonanța Guvernului nr. 26/2013 privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unitățile administrativ-teritoriale sunt acționari unici ori majoritari sau dețin direct ori indirect o participație majoritară, aprobată cu completări prin Legea nr. 47/2014, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea și funcționarea Ministerului Finanțelor Publice, cu modificările și completările ulterioare, ministrul finanțelor publice emite următorul ordin:bugetul-de-venituri-si-cheltuieli-briobill

Art. 1.

Se aprobă formatul și structura bugetului de venituri și cheltuieli al operatorilor economici, anexele de fundamentare a acestuia, precum și instrucțiunile de completare, prevăzute în anexele nr. 1-6.

 Poate fi achizitionat de aici sau descarcat si oferit gratuit de Gospodarie Seimeni S.R.L. (doar anexa 1 contine formule – a se completa spatiile cu galben), click aici : Format editabil Microsoft Excel .

Acest articol a fost publicat în General. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *