Zilele Comunei Seimeni, editia a III-a

11112967_842353989135470_6877278028696647024_oSpectacol de exceptie: ,, Zilele Comunei Seimeni” ,organizat de Mihai Calin si Primaria Seimeni in data de 1 si 2 mai 2015 ,incepand cu ora 16:30.
Va asteptam in numar cat mai mare sa petreceti alaturi de artisti indragiti de dumneavoastra publicul spectator cu cantec, joc si voie buna.
Atmosfera va fi intretinuta in aer liber cu muzica populara romaneasca si muzica usoara internationala :
Stefania Rares,Mariana si Mihai Calin, Ilie Rosu, Ioan Alungulesei, Mariana Edulescu, Vasilica Bordianu, Veronica Geamanu, Georgel Nuca, Norica Enache, Nicolae Pavel, Daniel Caba, Raluca Ocneanu si Joli Bartha.
Ansamblul de dansuri Audeo-Cernavoda, Formatia Shai Lai!
Prezinta :Neti Ionita
Spectacolul va avea loc in Seimenii Mici !

Acest articol a fost publicat în General și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la Zilele Comunei Seimeni, editia a III-a

  1. Aoleu spune:

    😆 😆 😆 Au pus 3 blombe la sosea, ca mai bine era fara ele. Si facem zilele Seimeniului ? Strazile Seimeniului cand le repara ? Probabil ca le repara anul acesta ca si anul trecut doar pe hartie. „50.000euro- reabilitare drumuri comunale „. Doamna, ar trebuii sa promovati realitatea. Ce ati publicat dumneavoastra este o iluzie (zilele seimeniului) care le vinde primaria sa ii mai voteze, doar se apropie alegerile (din cate stiu). Pe „spectacolul” acesta bat pariu ca s-a cheltuit peste 10.000 de euro. Bani cu care repara toate strazile satului…

  2. Aoleu spune:

    Acum, sper ca nu se opresc la 3 plombe si centrul satului 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😳 si o sa treaca si pe strazi. Sper ca nu a fost asa de ochii lumii :))). Sa prosteasca prostimea sa ii mai voteze. O seara buna, promovati realitatea.
    Doamna/Domnule. :)))

  3. Alex spune:

    multumim de parere domnule Aoleu, ne bucuram ca exista localnici/turisti care-si expun parerile fara nici o jena.
    Totusi, banuiesc ca stiti vorba.. „Hoţul neprins e negustor cinstit.”

    Acum eu nu sunt de partea nimanui, nici pro nici contra. Ideea blogului in sine este sa promovam frumusetea naturii, a linistii si-a locurilor pe care mii de oameni trec deseori regasindu-se pe ei insisi. 🙄
    Eu nu sunt platit de nimeni, fac acest lucru doar non-profit. Puteti lua acest articol ca unul de umplutura, e important ca prin ea blogul nostru sa aiba rezultate mai bune in motorul de cautare google pentru ca oamenii sa poata accesa informatii utile si reale.

  4. Aoleu spune:

    Mai e si o vorba/2. „Orice nas isi are nasul” si mai e una „Pana la Dumnezeu te mananca sfintii” 😆

    In fine, eu am inteles pentru ce este blog-ul. A fost ceva pe moment… imi cer scuze pentru atitudinea mea. :))) Dar cand am auzit de „zilele Seimeniului” si am vazut ca se mai si promoveaza evenimentu…

    http://www.primaria-seimeni.ro/hotarari2015/Hotararea%20nr.%2004%20din%2013.02.2015.pdf

    Uitati-va la punctul 31. 43,478 de mii de euro, in centrul satului(putin asfalt, un trotuar de 60 de m, dar nu cred ca are atat, 5 bare de profile metalice si gata banii :))… Si oamenii si rup masinile pe strazile satului, si nu mai zic ca isi „rup” masinile pana in centrul satului cu plombele de matuiala :))). Si haide sa va spun ce trebuie pentru repararea drumurilor. Motorina pentru caterpilar si eventual cateva rabe de piatra pe ici colo unde sunt gropile mai mari. Dar cine sa faca ? :))Daca le zici acum, o sa spuna ca nu au fonduri, si daca le zici de ce nu au, nu o sa-ti zica ca au pus un petic de asfalt in centrul satului, au dat la oameni mici si bere gratis si le-au mai ramas si lor de o cafea (prin tari straine). Seara buna. Asta e Romania, dar noi o facem asa… Eu tac, ala tace, ala baga mici in el… :)))

  5. Aoleu spune:

    Ceva de promovat :))) pe facebook, blog.

    https://www.youtube.com/watch?v=hOBq3Nfy2tw

  6. Pravakar spune:

    Din păcate, şi anul acesta am avut “personaje ntaegive” care au ales să ve2slească/padeleze alături de noi fără să plătească taxa de eenscriere deşi au beneficiat de aceleaşi condiţii ca toţi ceilalţi plătitori de taxă. Considerăm că asta ţine de “buna” creştere şi nu fac cinste TID-ului și celorlalți participanți. Daca au fost ntaegive doar prin faptul ca nu au platit taxa de participare dar au avut un comportament decent, cine stie? poate ca unii dintre ei nu au mai avut de unde sa scoata cei 30 de Euro. In schimbul acesteia,oare ce ar fi spus de putina munca voluntara in folosul comunitatii TID?

  7. E cel mai cuprinzator paragraf despre Zilele Comunei Seimeni,
    editia a III-a . Tineti-o tot asa!

  8. ora exacta spune:

    Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Zilele Comunei Seimeni, editia
    a III-a pe Google. Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa, mai ales ca am mai gasit aici
    si despre zilele seimeniului, ora exacta, lucruri interesante si folositoare.

    Mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *